In deze Valentijnsweek gunnen we onszelf een cadeau. We nemen namelijk de tijd om liefdevol thuis te komen bij onszelf. We verbinden ons met ons hart, bron van liefde en mededogen. We kijken wat er leeft in ons hart en wat het betekent om vanuit ons hart te leven en wat ons eventueel tegenhoudt om dat te doen.

Tijdens het ganse gebeuren zijn klank en stilte onze tochtgenoten in de vorm van zingen vanuit het hart, mantra-zingen, zingen van oeroude heilige klanken, klankmeditatie en relaxatie. Je ontdekt ‘jouw stilte’, een bron van klank. Je ontdekt jouw klank, laag voor laag, steeds dieper. Je komt thuis in liefde bij jezelf, die basis en bron is om ze aan te reiken aan anderen.

Praktisch:

Van dinsdag 13/02, 10u t.e.m. vrijdag, 16/02, 14.30u op de Stiltehoeve Metanoia, Waterhoek 2 te Moerkerke (bij Damme)

Prijs: €415* – In deze prijs is inbegrepen: begeleiding met 3 overnachtingen in vol pension op een gedeelde kamer met gemeenschappelijk sanitair. Eigen kamer en/of privé sanitair is mogelijk indien beschikbaar en mits toeslag. Aan te vragen bij inschrijving. (* in uitzonderlijke gevallen kan een sociaal tarief worden toegestaan – contacteer daarvoor Metanoia

Inschrijven via Metanoia: info@stiltehoeve.be of telefonisch 050 702 100

 

di 13/02 – vr 16/02: Geef jezelf een cadeau: Laat je gedachten stilvallen en herbronnen met klank, mantra’s en meditatie op de Stiltehoeve Metanoia (13-16 feb 2018)