P1090149   header1400x400   P1080965

Tijdens het ZieleZingen ligt de nadruk op het genieten en beleven van zingen. We zingen in diepe verbinding met onze kern, onze essentie. Ik noem dat onze ‘ziel’.

We zingen eenvoudige liederen en mantra’s uit verschillende culturen. Elk lied heeft een eigen sfeer en raakt ons op een andere manier. Vele van deze liederen worden al zo lang gezongen dat ze ergens in ons collectief geheugen zitten en zich daarom makkelijk meezingen.

Vroeger begeleidden deze liederen mensen op belangrijke overgangsmomenten in het leven, van geboren worden tot overgaan naar de andere kant. Ze gaven uiting aan gevoelens van vreugde en verdriet, gaven kracht, boden troost, heelden de ziel. Tijdens het ZieleZingen kun je dit zelf ervaren.  We zingen de liederen immers lang genoeg zodat je het lied helemaal kunt doorvoelen.

En denk je dat je niet kan zingen, dan is deze spreuk van de Indianen speciaal voor jou: het zou stil zijn in het bos, als alleen de vogels die experten zijn in fluiten, zouden fluiten.

Alle liederen worden live begeleid met gitaar, percussie, enz.


Wil je ZieleZingen organiseren voor een vriendengroep, team, instelling of vereniging. Bel of mail ons dan voor meer info.

De CD Healing Circles geeft een goed beeld van de liederen die we zingen bij het ZieleZingen.

Het was hartverwarmend en zieleroerend !

Het was heerlijk. Mijn hart is helemaal open. Dank je wel.

Ik vond het in één woord ‘zalig’ ! Heel intens en door jou op een sublieme manier aangeleerd. Je hebt ons de kans gegeven weer echt en diep van binnen van zingen te genieten. Bedankt.

Het was een hartverwarmend gebeuren. Je zingt en musiceert vanuit je warm hart en brengt diepe vreugde;

Hemels, ontroerend, sprakeloos.


De concrete data vind je in onze agenda.