cropped-shanti.jpg

Binnen mijn opleiding ‘crosscultural sound & music’ maakte ik kennis met helende klank binnen verschillende tradities en culturen en met klank- of nadayoga. De eenvoud gepaard gaand met de enorme diepgang van helende klank raakte mij enorm. Deze oude kennis is echt voor iedereen toegankelijk en beschikbaar. Daarom laat ik mensen er graag kennis mee maken. Op regelmatige basis organiseren we kennismakingsworkshops alsook reeksen.

Helende klanken vinden we in verschillende tradities en in India ontstond al vroeg een vorm van yoga gebaseerd op klank (nada). In het Westen is deze yogavorm weinig bekend en zijn we meer vertrouwd met de asana yoga waarin bepaalde lichaamshoudingen worden aangenomen. In India is deze traditie echter sterk ontwikkeld, want Nada Brahma, de wereld is geluid.

Klank- of nadayoga is in de eerste plaats een praktijk. Je moet het doen, wil je het effect ervaren. Dat is precies de opzet van de reeksen nadayoga die we organiseren, nl. samen op weg gaan met helende klanken. We verkennen verschillende oefeningen en praktijken uit de klank- of nadayoga en gaan ermee aan de slag om het effect ervan te verdiepen. De groep is daarbij een steun en het delen van praktijk en ervaringen enorm inspirerend.

Doorheen het jaar organiseren wij zowel kennismakingsmomenten als reeksen nada- of klankyoga.

Schrijf je online in

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial