Tijdens deze workshops opent zich een nieuwe wereld en maak je kennis met de hemelse klanken van unieke Ganesh-snaarinstrumenten. Deze instrumenten zijn geïnspireerd op klassieke Indische instrumenten en zijn speciaal gebouwd om de taal van het hart te laten horen. Muzikale voorkennis is niet nodig en ook al raakte je nog nooit een instrument aan, dan nog kun je zonder probleem deelnemen aan deze workshop. Samen verkennen we de instrumenten, verbinden ons ermee en laten het lied van ons hart weerklinken. In het begin misschien nog onzeker en wat aarzelend, maar doorheen de twee dagen raak je meer en meer vertrouwd met de instrumenten en groeit je zelfvertrouwen.

Je krijgt de kans tijdens deze twee dagen om op verschillende instrumenten te spelen zodat je kunt voelen welk instrument je het meeste aanspreekt. Je krijgt uitleg over de instrumenten en over de manier van bespelen, maar bovenal krijg je de kans om zelf te spelen. Vlugger dan je verwacht, zul je verbaasd zijn welke klanken jij maakt, want deze instrumenten zijn er speciaal voor gebouwd om ze intuïtief te kunnen bespelen. Stil worden, luisteren en voelen zijn de sleutelwoorden van deze muzikale pelgrimstocht. 

In 2014 startte ik met de opleiding tot docent om mijn eigen speelplezier niet alleen met anderen te kunnen delen, maar hen ook te leren hoe ze zelf aan de slag kunnen met deze instrumenten.

Ik ben dan ook zeer blij om deze unieke workshop in België te kunnen aanbieden.

Schrijf je online in

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial