klankrelaxatieBij een klankrelaxatie word je ondergedompeld in een magische wereld van klanken afkomstig uit verschillende werelddelen. Het enige was je als ontvanger hoeft te doen, is comfortabel gaan liggen en genieten. Gedurende ruim een uur wordt klank gemaakt op zeer diverse, etnische instrumenten, o.m. klankschalen, trom, steeldrum, hang, native flute, Indisch geïnspireerde instrumenten, dit in combinatie met stem. Elk instrument heeft zijn unieke klank en schept een eigen sfeer die je meeneemt op een unieke reis.

De trilling van de klank bereikt niet alleen het oor, maar het hele lichaam en je baadt als het ware in een zeer van klank en trilling. En ons lichaam bestaat uit meer dan 70% water en dat water wordt zacht in trilling gebracht door de klank, subtiele steentjes die kringen maken in het water. Daardoor wordt een klankrelaxatie door velen ervaren als een ‘inwendige massage’ of ‘klankbad’. Het lichaam wordt herstemd en in harmonie gebracht en dat maakt dat klank niet alleen ontspannend maar ook helend werkt.

Regelmatig plannen we klankrelaxaties die open staan voor iedereen.

Als koppel, vrienden, team, vereniging, kun je ook een klankrelaxatie voor jouw groep aanvragen.

Ook individueel kun je van een klankrelaxatie komen genieten. Een soundwave-sessie is een bijzondere vorm van klankrelaxatie.

Het was een zalige reis doorheen wouden en velden, samen met de sterren het licht tegemoet. Het was genieten en ik kijk uit naar de volgende reis.

In de drukte van dit leven is een klankbad een zaligheid, helpend om terug dicht bij mezelf en bij de essentie te komen.

Een intense ervaring waar de ontspanning steeds dieper werd.

Eén en al zinderende verwondering gedurende deze overweldigende avond. Het ondergaan was opgaan in het bovennatuurlijke. Gewoon geweldig.

Bedankt om me terug mee te nemen naar het verre, mooie Oeganda. Zoals daar heb ik vanavond een unieke reis gemaakt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial