Holistic pulsing is een zachte vorm van massage, op de kleren, waarbij het lichaam zachtjes wordt geschommeld en gewiegd. Dit gebeurt in een op de persoon afgestemd ritme. Kleine en grotere schommel- of pulsbewegingen zorgen ervoor dat het hele lichaam in beweging komt en ontspant. Door de golfbeweging die in het lichaam ontstaat, ontspant het lichaam op een zeer natuurlijke manier en komen eventuele blokkades op een zachte manier los.  Bovendien kan alles wat los komt in de stroom worden opgenomen.

De basistechniek is zeer eenvoudig en makkelijk te leren.

Mijn lichaam ontspande in laagjes, steeds dieper en dieper.

Vroeger dook ik. Toen ik gepulst werd, was het alsof ik aan het duiken was en werd ik gedragen door de golfbeweging van mijn eigen lichaam.

Schrijf je online in

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial