Alandi retreat site: Micha en Jaan creëerden deze zalige plek waar je terecht kan voor programma’s rond muziek, creativiteit, spiritualiteit en mystiek. Zelf kom ik hier al jaren in de leer om de Ganeshinstrumenten te leren bespelen.

De Evolutie: Ingeborg T.M. Sergeant richtte, na een carrière in theater, televisie en muziek, dit centrum voor persoonlijke groei op. Regelmatig geven wij ook samen meezingconcerten.

De Lieregaard: Dominique D’Haese creëert in Gent een plek voor creativiteit en persoonlijke ontmoeting. Ze laat mensen ervaren wat het is om creativiteit in hun leven te verwelkomen. Zelf maakten Saskia en ik er een udu, nee geen vaas, maar een instrument dat fantastisch klinkg. (link naar fotosite waar ook foto van onze udu’s op komen

Fiorettikoor: Samen met het Fiorettikoor, o.l.v. Hilde Neutens, brengen Ingeborg T.M. Sergeant en Conny regelmatig meezingconcerten. De kerstconcerten en moederdagconcerten zijn intussen een traditie geworden.

Fontein der Jeugd: Is een wellness- en relaxatiecentrum met net dat ietsje meer. In hun schitterende lotustempel bieden ze allerlei activiteiten aan rond persoonlijke groei. ZieleZingen en klankrelaxatie staan regelmatig op het programma.

Het Oneindige: Bezielers van het oneindige zijn Rika Vandevenne en Dirk Oosterlynck. Samen creëerden ze een plek voor natuurbeleving en spiritualiteit. Sacrale dans is een belangrijk onderdeel van het aanbod en het labyrint is een gemeenschappelijke fascinatie.

Merlyn: Een ware schatkamer voor elke muzikant. Wel een belangrijke waarschuwing: weerstaan is quasi onmogelijk; verslaving is mogelijk !

Universele Cirkelbeweging: Anne Van Avermaet is bezielster van dit initiatief. Ze begeleidt mensen in hun toch naar meer bewustwording. Sacrale dans staat regelmatig op het programma, af en toe met live ZieleZingen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial