Voor de derde maal gaan we op herfstdriedaagse naar Menas. Een domein met prachtige bomen die ons in hun herfstkracht verwelkomen.
En dit jaar valt de internationale Dag van de Stilte binnen onze herfstdriedaagse, nl. op zondag, 27 oktober. Daarom kiezen we voor een herfstdriedaagse met veel rust en verstilling waarin we je meenemen via klank naar die stilte die niet doods is, maar vol leven, trilling en vreugde.

Drie dagen tot rust komen, stil vallen en naar binnen gaan.
Drie dagen ons voeden met klank en laven aan stilte.
Drie dagen ervaren hoe vanuit diepe stilte klank borrelt.
Drie dagen thuiskomen in de stilte na de klank die vol leven, trilling en levensvreugde is.

We zingen helende klanken en mantra’s die ons helen, voeden en thuisbrengen.
We verbinden via zacht lichaamswerk buiten met de natuur rondom ons en ervaren hoe we deel uitmaken van die natuur.
We integreren via meditatie en relaxatie. We laten ons inspireren door oude verhalen met hun diepe wijsheid, vaak met een vleugje humor.

En nieuw dit jaar is dat Tine Tomme kookt voor ons. “Samen hetzelfde bezield voedsel eten, verbindt mensen“, hoorde ik haar zeggen en ik dacht, dat is ook net wat samen zingen doet. Dus laten we bezield eten en bezield zingen samen komen in deze driedaagse en elkaar versterken.
Tine was gedurende 9 jaar bezielster van het vegetarisch restaurant Avalon, dat ze tot een begrip in Gent en ver daarbuiten uitbouwde. Nu is ze de vrouw achter de Avalonhoeve in Scheldewindeke, waar ze haar passie voor gezonde voeding en bezield leven verder vorm geeft en de wereld in stuurt. Bij Lannoo verscheen recent haar boek Soul Kitchen. We zijn blij dat zij voor ons kookt en ons inwendig voedt met gezond en lekker eten, gemaakt met verse en biologische producten, bereid vol liefde en wie weet overgoten met een mantra als sausje.

Praktisch:
Vrijdag, 25/10 (11u) -zondag, 27/10 (17u) – Domein Menas, Blekkevijverstraat 20 te 9880 Sint-Maria-Aalter
Prijs: €395 – De prijs omvat begeleiding van de workshop, verblijf op het prachtige domein Menas in eenpersoonskamer, vegetarische maaltijden bereid met biologische producten door Tine Tomme (Bezielster van de Avalonhoeve, genoemd naar haar vroeger restaurant Avalon in Gent)

Inschrijven

Proevertje
Geniet mee van een sfeermoment. Samen een lied zingen om het leven te vieren in al zijn aspecten en in het hier en nu.

Slået op af Poppe Mieke i Torsdag den 29. august 2019

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial