Muziek SPELEN. Is dat niet prachtig. En toch wordt het vaak zo moeilijk gemaakt. Noten leren lezen, oefenen en oefenen om het instrument technisch onder de knie te krijgen. Het duurt vaak zolang voor we aan SPELEN en SPEELPLEZIER toekomen.

In deze workshop is dat anders. Na een kwartier maak je muziek die hemels klinkt en moeiteloos samen vloeit met de klanken van de andere instrumenten. Het is bijna niet te geloven en toch is het waar. De instrumenten zijn immers speciaal zo gemaakt om intuïtief te worden, met een minimum aan techniek. Zo kom je onmiddellijk bij de vreugde van muziek SPELEN. Een prachtig cadeau aan jezelf. Een droom om waar te maken !

De Ganeshinstrumenten die we gebruiken is een familie van 7 verschillende snaarinstrumenten. Tijdens de twee dagen kun je elk instrument uitproberen en voelen waar jij je het beste bij voelt.
Voor de deelnemers aan de workshop zijn er ook -geheel vrijblijvend- instrumenten te koop.

We werken met een beperkt aantal deelnemers om voldoende individuele begeleiding te kunnen voorzien.

Praktisch:
Zaterdag, 25/1 en zondag, 26/1, telkens van 10-16.30u
Prijs: €150 – Daarin is inbegrepen: begeleiding workshop en gebruik van de instrumenten uit de Ganesh-familie – Koffie, thee, water en koekjes in de pauze. – Weekend zonder overnachting
Bij Klanklichaam, Graaf Louis de Lichterveldestraat 42 te 9890 Dikkelvenne
Inschrijven

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial