Meer dan ooit voelden we het afgelopen jaar de nood aan verbinding en vooral de nood aan live-verbinding. We zijn dan ook superblij dat we ook in september terecht kunnen op het prachtige domein Koningsteen.  Vier dagen live verbinden op de prachtige locatie Koningsteen. En we zijn dubbel blij, want het thema van deze vierdaagse is ‘OHM: Leven is leven in verbinding’.
De Ohm-klank is in de Indische traditie de scheppingsklank. Nada Brahma, de wereld is geluid/trilling. Vanuit de Ohm is alles ontstaan. De aarde, de sterren en ook wij dus. Verbinden met de Ohm-klank is ten diepste verbinden met jezelf en met al wat is. Het is misschien wel de eenvoudigste en krachtigste manier om voorbij dat gevoel van afscheiding en allenigheid te komen. De Ohm-klank laat ons ervaren dat wij in essentie verbonden zijn met de hele schepping, omdat we er fundamenteel deel van uitmaken.
Tijdens deze vier dagen nodigen we je uit om op een ontspannen manier jouw hart te voelen en (nog) beter te leren kennen. Dit doen we via (klank)meditatie en relaxatie, ademhaling, mantra’s en heartsongs zingen, verbinden met de natuur en met elkaar, dit alles op een speelse manier. Geen moeten, maar helemaal mogen. Zo wordt jouw hart jouw kompas en thuishaven. De plek van waaruit elke reis vertrekt en waar je steeds weer thuis komt. De plaats van waaruit je verbindt met jezelf, de ander, de wereld.
De prijs omvat begeleiding van de workshop, verblijf op het prachtige domein Koningsteen en genieten van een heerlijke, vegetarische keuken.

Praktisch
Maandag, 13 september (14u)  – donderdag, 16 september  (16u)

Prijs: Tweepersoonskamer: €550 – Eenpersoonskamer: €610
Inschrijven

 
 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial