Ook al is het nu nog winter, toch weten we dat straks de lente weer komt en de krokussen hun kopjes boven de grond steken.
Lente dus, tijd voor nieuw leven, tijd voor hernieuwd leven. 

En hoe zou het zijn om in dat hernieuwd leven voluit te kiezen om te leven vanuit liefde? Nee, niet het romantische concept van liefde, maar de liefde die diep geworteld is in ons mens-zijn en zo groot is dat ze de wereld kan omvatten. Klinkt misschien groots, maar voor mij betekent het in wat ik doe en in wat ik zeg, telkens proberen te vertrekken vanuit liefde.

Zeer concreet oefende ik zelf de afgelopen maanden in liefdevol handelen voor mijn dementerende moeder. Het is een avontuur met vallen en opstaan, maar bovenal de moeite om het aan te gaan. En nee, zij weet dat niet, maar ik wel. Wat ik dan doe? Rustiger zijn als ik bij haar ben. Mijn eigen pijn even opzij zetten om meer bij haar te kunnen zijn. Geduldiger zijn als ik onmacht voel. Liedjes van toen zingen omdat ze dan ineens lacht en meezingt. Allemaal facetten van liefde als je het mij vraagt. 

Laten we tijdens deze krokusretreat voelen wat het voor ons betekent om telkens weer te kiezen om vanuit liefde te leven. Laten we dat doen doorheen mantrazang, meditatie, klankyoga en verbinding met de natuur en de zee in het bijzonder. En laten we dat ook vooral samen doen, als tochtgenoten.
Voel jij het al kriebelen? Dan ben je van harte welkom op onze krokusretreat.  

Praktisch
Dinsdag, 21/2 (14u) – Vrijdag, 24/2 (16u)
in L’Hostellerie de la Quenoeuille, Marquise
Vierdaagse retreat met vol-pension

Prijzen:
€560 (tweepersoonskamer – deze kamers hebben 2 aparte slaapruimtes; 
badkamer en toilet is gedeeld)
€660 (éénpersoonskamer -beperkt beschikbaar)
Deze prijs omvat de begeleiding van de retreat en vol-pension verblijf.Deze prijs is voor particulieren incl. BTW, voor zelfstandigen excl. 21% BTW.

INSCHRIJVEN

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial