De Ohm-klank is in de Indische traditie de scheppingsklank. Nada Brahma, de wereld is geluid/trilling. Vanuit de Ohm is alles ontstaan. De aarde, de sterren en ook wij dus. Verbinden met de Ohm-klank is ten diepste verbinden met jezelf en met al wat is. Het is misschien wel de eenvoudigste en krachtigste manier om voorbij dat gevoel van afscheiding en allenigheid te komen. De Ohm-klank laat ons ervaren dat wij in essentie verbonden zijn met de hele schepping, omdat we er fundamenteel deel van uitmaken.

En natuurlijk gaan we niet uitsluitend Ohmen. Naast de klankyoga met de Ohm die in al zijn facetten verkend wordt, staat er ook ZieleZingen, zacht lichaamswerk, meditatie en klankrelaxatie op het programma. Bovendien gaan we één van de weinige oude labyrinten van België stappen, ondersteund door hemelse klanken.

Praktisch
Zaterdag, 18/7 vanaf 14u t.e.m. dinsdag, 21/7 (16u)
Koningsteen, Oxdonkstraat 168, 1880 Kapelle-op-den-Bos
Prijs: €495 (tweepersoonskamer) – €550 (éénpersoonskamer -volgens beschikbaarheid-). Deze prijs omvat verblijf van vier dagen met vol pension en begeleiding van de workshop – Inschrijven

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial